Positieve teams

Positieve teams

Positieve teams

Hier vind je binnenkort alle informatie over ons volgende boek: Positieve teams.

In het boek leggen we uit hoe je met behulp van vier principes teams kunt coachen op basis van energie. Met als doel om teams te laten vlammen.

En je leest natuurlijk de beste inzichten uit onze serie interviews met vernieuwende coaches. We interviewden performance coaches, topsportcoaches, bondscoaches, agile coaches, maatschappelijke coaches en executive coaches.

Positieve Teams - hoe energiecoaching teams laat vlammen
Positieve Teams – hoe energiecoaching teams laat vlammen

POSITIEVE TEAMS: hoe energiecoaching teams laat vlammen

Hoe creëer je teams die positieve impact weten te maken en die beter presteren? Positieve teams laat zien je hoe je teams met behulp van een coachende aanpak tot grote hoogten kunt laten stijgen.

Het draait om energiecoaching: een manier van coaching die – het woord zegt het al – begint met het opsporen van positieve energiestromen in en tussen mensen. Maar die ook verder kijkt dan vandaag en de gewenste toekomst van mensen en teams als uitgangspunt neemt. Energiecoaching is hands-on: het gaat niet om eindeloze gesprekken en reflecties, maar om bewust gekozen acties, die systematisch worden opgebouwd.

Positieve teams maken het verschil in een wereld waarin alles voortdurend in beweging is.

Met Positieve teams kun je energiecoaching in praktijk brengen. Het boek neemt je mee op een inspirerende en wetenschappelijk onderbouwde tocht langs de kronkelige wegen, diepe dalen en hoge pieken van positief presterende teams.

En passant kom je ook tal van bekende coaches tegen die haarfijn uiteenzetten hoe zij erin slagen om teams te laten presteren. Tegelijkertijd staat het boek boordevol direct toepasbare werkvormen en instrumenten om zelf als energiecoach aan de slag te gaan. De toekomst is rijp voor positieve teams die vlammen!

Over de auteurs van het boek

Hans van der Loo schreef meerdere bestsellers, waaronder Werkvuur en Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie. Hij is oprichter van het bureau EnergyFinder. Website: www.energyfinder.nl.

Patrick Davidson schreef samen met Hans van der Loo onder meer de bestsellers Werkvuur en Musk Mania. Dit laatste boek is in meer dan vijfentwintig landen uitgebracht en verscheen in 7 talen. Davidson, oprichter van het bureau betterday, helpt teams en organisaties om op eigen kracht meer te presteren en de toekomst naar voren te halen. Websites: www.betterday.nl (begeleiding bij verandering) en www.patrickdavidson.nl (lezingen, dagvoorzitter).

 

Leave a comment