Wat ik doe

KEYNOTES & WORKSHOPS

Een inspirerende spreker die de nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk naar je organisatie brengt. Lengte is in overleg en varieert voor lezingen meestal tussen de 30 minuten en 90 minuten en voor workshops tussen 30 minuten en een dagdeel. De prijs is inclusief een telefonische intake en na afloop ontvangen alle deelnemers de materialen.

DAGVOORZITTER

Patrick is een veelgevraagd dagvoorzitter die gemiddeld een 8,8 scoort in de evaluaties. Hij kan deze rol ook combineren met het verzorgen van een keynote. De prijs is inclusief een telefonische intake.

BEGELEIDING BIJ VERANDERING

Alle kennis helpen toepassen in de praktijk: dit doet Patrick via zijn bedrijf betterday. betterday is in 2015 opgericht door Patrick en Hans van der Loo en helpt organisaties om de toekomst naar voren te halen. Uitgangspunt is dat de top van een organisatie erin gelooft dat mensen uit alle geledingen kunnen bijdragen aan vraagstukken als het versneld ontwikkelen van een visie & strategie, een cultuur waarin innovatie centraal staat en het ontwikkelen van leiderschap.

KEYNOTES & WORKSHOPS

TEAMING

De nieuwe realiteit van samenwerken

VISIE

Versneld ontwikkelen van een supervisie die mensen en teams verbindt vanuit purpose

INNOVATIE

Hoe ontwikkel je een cultuur van vernieuwing? Hoe kun je elke medewerker laten bijdragen aan innovatie via een Dragons' Den?

WERK & ENERGIE (Werkvuur)

Hoe energieke mensen & teams positieve impact maken

TOEKOMST VAN WERK

Van trends en visie naar gerichte actie

DAGVOORZITTER

Patrick is een veelgevraagd dagvoorzitter die gemiddeld een 8,8 scoort in de evaluaties. Hij kan deze rol ook combineren met het verzorgen van een keynote. De prijs is inclusief een telefonische intake.

Begeleiding bij verandering

Purpose / Visie: de toekomst naar voren halen

Werken vanuit een visie geeft mensen vleugels. Patrick helpt jou en je MT om je visie te bepalen. Dat kan variƫren van een workshop waarin je je bestaande visie herijkt tot aan begeleiding bij het ontwikkelen van je nieuwe visie.

Met meer energie aan het werk (jij en je team)

Zoals je kunt lezen in Patricks boeken en artikelen kun je heel gericht aan de slag als je inzicht hebt in je eigen energieniveau. Het invullen van de survey kost je tien minuten en de workshop vergt een dagdeel. In dat dagdeel activeer je jezelf en je anderen op basis van je eigen energiecode.

Als team de volgende stap maken

Tijdens een teambuilding of heisessie is vaak behoefte aan een prikkelende spreker of een uitdagende begeleider. Patrick combineert eventueel beide rollen en laat je zien wat je kunt leren uit onderzoek en praktijk (cases zoals Red Bull Racing)

Een cultuur van vernieuwing

Patrick helpt je om met enkele gerichte interventies (bijvoorbeeld het organiseren van een Dragons' Den) een cultuur van vernieuwing te ontwikkelen binnen je eigen team en organisatie. Gericht aan de slag met experimenteren, leren en realiseren.

Interimmanagement

Patrick is een ervaren interimmanager die mensen en werelden verbindt door strategisch denken te combineren met pragmatisch handelen.