Noteer in je agenda: 19 juni

Noteer in je agenda: 19 juni

Noteer in je agenda: 19 juni

Want op 19 juni kun je met je team naar het Teaming Festival!

Een unieke festivaldag speciaal voor teams! Het Teaming Festival is een eendaagse ontdekkingsreis voor teams, met teaming-specialisten als Caroline Koetsenruijter, Rini van Solingen, Annet de Lange, Patrick Davidson, Saskia Schepers, Hans van der Loo, Idea DJ Ramon Vullings, Annemarie Bleeker, Patrick van der Pijl, Jef van den Hout, Henriëtte Wijnen, Joris Merks-Benjaminsen, Hubèrt de Groot, Twan Paes en Folkert Hersman en vele anderen!
19 juni 2023 Teaming Festival
19 juni 2023 Teaming Festival

Wil je nog meer lezen of luisteren over het nieuwe boek Teaming?

  • Radio: Patrick Davidson was te gast bij BNR Nieuwsradio in het programma Baanbrekende Businessmodellen van John van Schagen en Patrick van der Pijl
  • Podcast: Patrick Davidson en Hans van der Loo waren te gast in de podcast ‘De Boekenpraktijk’ bij presentator Willem van Leeuwen
  • Magazine: Patrick Davidson werd geïnterviewd door PW Magazine door Peter Passenier.
  • Magazine: Hans van der Loo en Patrick Davidson werden samen geïnterviewd door Managementboek Magazine door Jeroen Ansink.

BNR Nieuwsradio: “Een handleiding voor goed functionerende teams”

Patrick Davidson was te gast bij BNR Nieuwsradio in het programma Baanbrekende Businessmodellen van John van Schagen en Patrick van der Pijl

Goed functionerende teams zijn een essentieel onderdeel van je businessmodel. Maar bestaat er eigenlijk een handleiding voor slim samenwerken? Ja dus.

Teaming heet deze methodiek, ontwikkeld door Harvard-professor Amy Edmonson. Het is de vaardigheid om met een groepje mensen snel en slagvaardig aan een gemeenschappelijk doel te werken. Teaming is ook de titel van het boek dat Patrick Davidson over dit onderwerp schreef. Hij legt uit hoe je met dit principe in je eigen organisatie aan de slag kunt. Een belangrijke eerste tip? Maak een persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Waarom Louis van Gaal een kei is in Teaming (podcast, interview met Patrick & Hans, door Willem van Leeuwen)

Louis van Gaal is een meester. Patrick en Hans waren te gast in de podcast van Managementboek.nl, de Boekenpraktijk, onder leiding van Willem Van Leeuwen – Veranderkundige. En dat ging natuurlijk over Louis van Gaal, de meester in het bouwen van teams.

Te luisteren via je favoriete podcast-app, zoals Spotify.

#teaming #lvg #oranje #wk22 #vangaal #louisvangaal #teamwork #podcast

Meer weten over Teaming?

Lees verder in PW: interview met Patrick Davidson over samenwerken (Persoonlijke gebruiksaanwijzing).

Cover van PW - Interview met Patrick Davidson over samenwerken - Persoonlijke gebruiksaanwijzing
Cover van PW – Interview met Patrick Davidson over samenwerken – Persoonlijke gebruiksaanwijzing