Het mooiste kerstverhaal van 2019

Het mooiste kerstverhaal van 2019

Het mooiste kerstverhaal van 2019

Het mooiste kerstverhaal van 2019 las ik op de Facebook-pagina van Telstar in onderstaand berichtje. En dat is te mooi om niet te delen.
Inmiddels een jaarlijkse traditie bij de Witte Leeuwen is de komst van een gezin dat een extra steun in de rug goed kan gebruiken aan het einde van het jaar. Elk jaar maken van der Valk Taxiservice en Jutter/Hofgeest zich weer hard hen te steunen die het nodig hebben. Zo ook dit jaar.

Dit jaar was de familie Halak te gast. Een Syrisch gezin dat alles heeft moeten achterlaten om een nieuw bestaan op te bouwen. Zij genoten zichtbaar van alles wat de Witte Leeuwen zo mooi maakt: op de foto met de spelers, een spannende wedstrijd, en na afloop het shirt van de Man of the man Frank Korpershoek.

Het mooiste kerstverhaal van 2019

Het grootste cadeau voor hen was echter de contacten die werden opgedaan. Vader van het gezin is lasser van beroep en hard op zoek naar een baan. In de businessclub van Telstar is zoiets zo geregeld. Het contact tussen Henk van der Valk en Leen Veldman werd snel gelegd en er was geen twijfel mogelijk. Zodoende kon Meneer Halak vandaag al op gesprek bij Veldman machinefabriek. En zojuist kregen wij het goede nieuws dat meneer Halak zich de trotse eigenaar mag noemen van een nieuwe baan!

Een prachtig verhaal om het jaar mee af te sluiten.

Leave a comment