Nieuw: gesproken boekrecensie voor podcast ‘De Boekenpraktijk’

Nieuw: gesproken boekrecensie voor podcast ‘De Boekenpraktijk’

Nieuw: gesproken boekrecensie voor podcast ‘De Boekenpraktijk’

Nieuw: gesproken boekrecensie voor podcast ‘De Boekenpraktijk’

Vanaf april 2023 spreek ik voor Managementboek een keer per maand een boekrecensie in. Dat boek kies ik uiteraard zelf. En ik kies alleen boeken die ik je echt kan aanraden. Voor de eerste editie koos ik voor ‘Inspiratie: hoe we tot grootse prestaties komen’ van Ap Dijksterhuis.

Je kunt de gesproken boekrecensie beluisteren via deze link (na 26 min 30).

Veel luisterplezier met de podcast en…. leesplezier met het boek ‘Inspiratie: hoe we tot grootse prestaties komen’ van Ap Dijksterhuis.

Boekentip Patrick Davidson - Inspiratie Ap Dijksterhuis - De Boekenpraktijk
Boekentip Patrick Davidson